Etiketler

, , , , , , , , , , ,

Uzun zamandır ekranlarda olmayan Seyfi Dursunoğlu, özlenen karakteri Huysuz Virjin ile bu kez Maylo markasının reklam filmi için kamera karşısına geçti.

Marka temsilcilerinin büyük firmaların, büyük bankaların reklam yüzü olma hayali kurarken “gele gele tuvalet kağıdı geldiğini” söyleyen Huysuz Virjin’in sorularını yanıtladıkları reklam filmiyle marka, ekranlara esprili ve mütevazı bir giriş yaptı.

Tuvalet kağıdının ardından kağıt havlu ve peçete reklamları ile devam eden Maylo markasının Huysuz Virjin ile şu anda 10 adet reklam filmi bulunuyor. Reklam filmlerini kaynakçada belirtilen linklerden izleyebilirsiniz.

mayl71

Öncelikle reklam yüzü olarak Huysuz Virjin seçimi kesinlikle doğru bir tercih olmuş çünkü Türkiye’de Huysuz Virjin’i ve onun esprilerini sevmeyen yoktur. Onun sayesinde markaya olan sempati de haliyle arttı. Şu anda samimi, esprili, yaratıcı ve mütevazı bir marka olarak zihinlerimizde yer edebiliyor.

Reklam ile televizyonda karşılaştığımızda izlemeden geçmek imkansız çünkü Huysuz Virjin çok dikkat çeken ve esprilerini yakalamak istediğimiz bir karakter. Ayrıca izlemeden geçemememizin bir diğer sebebi ise reklamların kısa olması. izleyicileri sıkmama açısından bu kadar da çok yerinde olmuş.  Hatta reklamı kaçıran izleyiciler merak etmiş olacaklardır ki Youtube’da ilk reklam filminin izlenme sayısı bir milyonu geçmiş. Aslında buradan da markanın istediğini aldığını anlayabiliyoruz.

Bir reklam filminde “Maylo! Japonca’dan tercüme eder gibi.” Cümlesinin geçmesi de markanın kendisi ile dalga geçebildiğini gösteriyor özellikle de bu cümleyi söyleyen Huysuz olunca etki daha da artıyor.

Son reklam filminde ise “Maylo sadece temizlikte mi kullanılıyor sandınız?” cümlesi eşliğinde Huysuz Virjin’in tuvalet kağıdından duvak yapması günümüz reklam anlayışına bir damga vuruyor. Keyifli bir iş çıktığını görüyor ve izliyoruz. Sıkıcı reklam filmlerine farklı bir soluk getiren Maylo’yu tebrik etmek gerekir bakalım ilerleyen zamanlarda ne tarz reklamlar ile karşımıza çıkacaklar.

Kaynaklar :

“Huysuz VirjinMaylo için ekranda”, http://www.mediacatonline.com/ , Erişim Tarihi : 16.12.2016

“MayloKağıt”, https://www.youtube.com/

“Reklam Filmleri”, https://www.youtube.com/channel/UCmkUclCjfQLi_cT9LgaUlCw

Yazarlar :

Dilan İPAR

Güliz AĞAOĞLU

Ali SAYGEL

Sabanur KAN

Mehmet Ali MERMERTAŞ

M.Ece KILIÇLIOĞLU

Editör: Oğuz Songür